Enter your keyword

donatorët

March 25, 2014

Lajmërimi i seancës për përdorimin efikas të energjisë

Ju njoftojmë se të hënen, më 24 mars, në ora 10, në kuadër të sesionit të 49-të të mbledhjes së Komisionit për Ekonomi, Financa dhe Buxhet,do të mbahet seanca dëgjimore / diskutimi Konsultativ me temë “përdorimi efikas i energjisë, situata në Mal të Zi, me theks të veçantë në projektligjin për përdorimin efikas të energjisë”.

March 25, 2014

Pjesëmarrësit

XII generation Adel Omeragić, Dnevne novine, novinarAleksa Bečić. SNP, član GOAna Ponoš. PCG, članica GO, sekretarka za vanjske poslove i evropske integracijeAsslan Llunji. FORCA, član PredsjedništvaBlažo Rađenović. LP, predsjednik OO BudvaBoris Pejović. NOVA, član GO, savjetnik poslaničkog klubaDalibor Vuksanovic. PZP, član GODijana Drašković. TVCG, novinarkaDoris Nikolić. DPS, članica Predsjedništva SMDražen Đurašković. Vijesti, novinarDražen Vujović. MINA, […]

February 22, 2014

Filloi moduli I i Akademisë Rajonale për demokraci, 2014

Dje në Nish filloi moduli I (21-24 shkurt) i gjeneratës së dytë të Akademisë Rajonale për demokraci. RAD /ARD është një iniciativë të cilën me mbështetjen e BE e realizojnë shtatë shkolla të studimeve politike, përfshirë edhe Shkollën e Lidershipit Demokratik.RAD /ARD 2014 i dedikohet çështjeve për të drejtat e njeriut dhe të drejtat e […]

PARTNERËT